RESERVES: (+34) 619 169 869
apartamentmoramar@icloud.com

Política de privacitat

[ row ] [ span12 ]

Mitjançant aquest avís, Apartaments Moramar, amb domicili a Passeig de la Móra, núm. 6, 43008, Tarragona, informa als usuaris del lloc web sobre la seva política de privacitat.

La utilització del lloc web de Apartaments Moramar i de qualsevol dels serveis que se li incorporen suposa la plena acceptació de les condicions que es manifesten en la política de privacitat exposada.

1 . - Recollida de dades

En compliment a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les dades de caràcter personal que es sol·licitin en els nostres formularis i que hagin de quedar registrats, s'inclouran en un fitxer de dades personals, el responsable i titular del qual és Apartaments Moramar. Així mateix, en omplir qualsevol dels formularis amb les dades personals que se sol·liciten i en acceptar el seu enviament, s'autoritza expressament a Apartaments Moramar a tractar o incorporar en els seus fitxers automatitzats les dades personals facilitades a través dels referits formularis, així com tots els dades que es generin en relació amb la seva participació o ús dels diferents serveis que s'ofereixen en aquest lloc web.

L'usuari haurà d'emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, sent l'únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a Apartaments Moramar o a tercers com a conseqüència d'haver facilitat dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o de tercers.

2 . - Finalitats del tractament

Les dades facilitades mai seran utilitzades amb una finalitat diferent d'aquell per al qual han estat cedides, i seran cancel·lades immediatament quan el fi deixi de ser necessari, llevat que la llei ho estableixi d'una altra manera.

En remetre les seves dades personals i la seva adreça electrònica a Apartaments Moramar, n'autoritza la utilització a efectes de comunicacions, incloent expressament les que es realitzin per correu electrònic d'Apartaments Moramar, així com de qualsevol oferta de serveis relacionats amb l'activitat que desenvolupa.

3 . - Seguretat

Tota informació relativa a dades de caràcter personal rebuda per Apartaments Moramar és tractada amb la màxima confidencialitat, procedint únicament a les comunicacions estrictament necessàries per a la prestació del servei que interessi en cada cas, així com les comunicacions i cessions autoritzades per l'usuari a través de la present política de privacitat.

Apartaments Moramar ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de dades personals legalment requerits i ha implantat els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració i l'accés no autoritzat a les dades personals facilitades.

L'usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en els fitxers de Apartaments Moramar, modificar-la si és errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament, a través del correu electrònic apartamentmoramar@icloud.com o per comunicació escrita i signada (adjuntant còpia del DNI) dirigida al responsable del fitxer, Apartaments Moramar, amb domicili a Passeig de la Mora, 6, 43008 Tarragona.

4 . - Cessió de dades

L'usuari accepta que les seves dades puguin ser cedides, exclusivament per a les finalitats descrites anteriorment, a entitats dependents d'Apartaments Moramar. L'acceptació de l'usuari, que les seves dades puguin ser tractades o cedides en la forma establerta en aquest paràgraf, té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, d'acord amb el que disposen els articles 6 i 11 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

5 . - Cookies

Mitjançant aquest avís, Apartaments Moramar comunica als usuaris que pot utilitzar cookies a mesura que l'usuari navega per les diferents pantalles i pàgines del web. Les cookies utilitzades per Apartaments Moramar són emmagatzemades al disc dur de l'usuari però no poden llegir les dades contingudes al disc ni els arxius-galeta creats per altres proveïdors. Apartaments Moramar utilitza les galetes amb l'objectiu de reconèixer els usuaris que s'hagin registrat i poder oferir-los un servei millor i més personalitzat. També s'utilitzen per a obtenir informació totalment anònima sobre dades d'accés (data, hora, minut, freqüència, etc.) per a mesurar alguns paràmetres de trànsit dins de la pròpia pàgina web i estimar el nombre de visites realitzades, de manera que Apartaments Moramar pugui enfocar i ajustar els serveis oferts de forma més efectiva. No obstant, l'usuari podrà impedir la generació de cookies mitjançant l'opció corresponent que tingui el seu programa navegador. En aquest cas, la pàgina web continuarà essent operativa, però sense els avantatges de la personalització.

6 . - Google Analytics

La nostra pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web ofert per Google, Inc., una companyia de Delaware, amb l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (" Google"). Google Analytics utilitza "cookies" que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l'activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google. Vostè pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d'aquest website. En utilitzar aquest lloc web vostè consent el tractament d'informació sobre vostè per Google en la forma i per als fins dalt indicats.

7 . - Modificació de la present política de privacitat

Apartaments Moramar es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de privacitat d'acord amb el seu criteri , o a causa d'un canvi legislatiu o jurisprudencial. Si Apartaments Moramar introdueix alguna modificació, el nou text serà publicat en aquesta mateixa pàgina, on l'usuari podrà tenir coneixement de la política de privacitat. En qualsevol cas, la relació amb els usuaris es regirà per les normes previstes en el moment precís en què s'accedeix al lloc web.
[ / span12 ] [ / row ]

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies